Csillagok háborúja

2014. augusztus 23. 22:12 - reklamfogo

road-lodge.jpgAzt hiszem, ilyen még nem volt a blog történetében, mivel most egy olyan hirdetés következik, amely nem valami hiper-szuper dolgot, hanem éppen egy gyenge szolgáltatást reklámoz. Hotelből ugyanis sokféle van, legjobb az 5 (vagy 6) csillagos, és szerintem a 2 csillag már kalandparkos körülményeket takar. Na de az 1 csillag?!

A Road Lodge szállodahálózat ugyanis pontosan ennyi csillaggal bír. 1, az egy. Ezt próbálja meg valaki reklámozni! De, mint azt a mellékelt kép mutatja, lehet. Méghozzá viszonylag ötletesen, bár esztétikusnak nem nevezném. "We use our one star for what it counts", mondja a szlogen, azaz "Mi arra használjuk az egy csillagunkat, ami valóban számít". 

Az a szöveg nagyon rendben van, a hozzá társított kép ugyan illusztrálja is, ámbár nem vagyok teljesen biztos benne, hogy a modell a legmegfelelőbb választás volt. Mindenesetre van önkritikája a cégnek és nem vádolható azzal, hogy nem figyelmeztetett minket a szállodában várható "kalandokra".

Szólj hozzá!
Címkék: Utazás Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr976629843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása