Freddy, a titokzatos

2014. október 28. 12:30 - reklamfogo

freddysport.jpgVannak olyan cégek, amelyek szeretnek titkolózni, mások talán kommunikációs nehézségekkel küzdenek. A legrosszabb kombináció esetén mindkét eset igaz. Ezt a bölcsességet illusztrálva, a múltkori, meglehetősen direkt üzenetű, reklám után, következzen egy kevésbé alapeset.

A Freddy nevű cég, amelyet neve alapján sokmindennek, de olasznak a legkevésbé gondolnánk, sportruházatot és szabadidőruhákat gyárt. Ezzel a háttértudással persze nem meglepő, hogy az olasz olimpiai tornászcsapat egyik támogatója és ennek igyekszik is nyilvánosságot adni. Elismerem, hogy a grafikai megjelenítés elsőrangú, bár a sok vonalzó láttán először valamilyen írószergyártó cégre tippeltem Freddy-t. 

"Make all my ambitions turn into precision" mondja a szlogen, amelyet úgy adhatnánk vissza ékes anyanyelvünkön, hogy "Váltsd minden ambíciómat pontossággá", de bevallom ez angolul messze jobban hangzik, mint magyarul. Ehhez passzolna is a vonalzó, de a Freddy ruházatban utazik.

Egyszóval bár maga a reklám látványos és ötletes, vajmi kevés köze van a sportruházathoz. Bár lehet, nem is volt cél, hogy kifejezzék a szponzorcég profilját. Akkor viszont perfecto!

Szólj hozzá!
Címkék: Sport Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr276840457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása