Rémsör

2014. október 31. 11:58 - reklamfogo

heinekenhalloween.jpgOktóber 31. ugye Halloween ünnepe, szinte kihagyhatatlan egy ide illő hirdetés terítékre vétele. Azt hiszem, a múltkor is Heineken reklám kerül ide, hiába, a Heinekenes csapat ezek szerint komolyan készül az ünnepre.

Kicsit meglepő a koncepció, mert azért elég bizarr az ötlet, hogy egy férfivécé szerepeljen rajta, ráadásul használat közben. Ugyanakkor az is meglepő, hogy mennyire jól sikerült a megvalósítás, mivel egyáltalán nem érezzük visszataszítónak a mellékhelység látványát. Az alakok egy-egy rémfigurát mintáznak, Halloween-kor ez érhető. 

A szlogen "The beer drunk most on Halloween.", azaz "A Halloweenkor leginkább fogyasztott sör." Nincs cifrázva, nem is túl ütős, legalábbis a vizuális impacthoz képest szerény. 

Szólj hozzá!
Címkék: Sajtó Ital Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr1006850935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása