Bohóctréfa

2014. november 13. 11:13 - reklamfogo

sony_clown.jpgEz is egy olyan reklám, amely a felirat nélkül gyakorlatilag dekódolhatatlan lenne. Mert mit is népszerűsít ez a hirdetés? Almát? Bohócot? Mosakodást? Egy speciális amerikai gyerekjátékot*? 

"Take scary good selfies with Sony Xperia.", azaz "Készíts ijesztően jó szelfiket a Sony Xperia-val." Ez már közelebb visz minket a megoldáshoz, miszerint egy mobiltelefon-hirdetésről van szó. Na de hogyan? "The highest waterproof rating for a smartphone.", igazít el a szöveg, ami annyit jelent, hogy "A legmagasabb vízállósági érték egy okostelefontól."

Ötletes reklám a Sony-tól, igényes kivitelezés és meglehetősen figyelemfelkeltő grafika. Mondhatnánk, ijesztően jól sikerült.

*Egy kis magyarázat: Amerikában létezik egy érdekes, de kissé idióta játék, miszerint egy lavórba vizet töltenek, beleraknak pár almát, amelyek a felszínen lebegnek. Egy delikvens ekkor megpróbálja pusztán a fogaival (tehát kéz és egyéb eszközök nélkül) kiemelni az almát. 

Szólj hozzá!
Címkék: Sajtó Telekom Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr806893047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása