Bőbeszédű alufólia

2014. november 27. 10:59 - reklamfogo

reynolds2.jpgMa van az amerikai Hálaadás napja, ezért következzen egy idevágó reklám, méghozzá a klasszikus időszakból, ha már a legutóbbi bejegyzésemben a korabeli hirdetéseket emlegettem. A Hálaadás egyik elmaradhatatlan kelléke a pulyka, érthető tehát, hogy sok veszekedés előzhető meg, ha a szakács szárnyal, amikor ezt a szárnyast készíti (de rossz szóvicc).

Éppen ezt a remekelést van hivatva elősegíteni a Reynolds Wrap, ami alumíniumfólia, amelynek használatával a pulykának több fehér és több sötét húsa lesz, ráadásul szétveti az íz is - legalábbis ezt ígéri a számos felirat egyike. De ez még nem minden! A bal felső sarokban háziasszonyunk a saját tükörképét is láthatja a fóliában, nem is akárhogy: "Lo and behold! She's a Champion Chef with amazing Reynolds wrap." mondja a szlogen, amit úgy fordíthatunk, hogy "Nézzenek oda! A lenyűgöző Reynolds fóliával ő egy bajnok szakács." (Mondjuk én elsőre tengerésztisztnek néztem, de ez az én bajom.)

A hirdetés extrája, hogy receptet is közöl, ráadásul kizárólag a Reynolds fólia használatával (hogy más alufólia miért nem jó, azt nem részletezik). Érdekes adalék, hogy mennyi szöveg van a hirdetésen, különösen a mai reklámokkal összehasonlítva. Manapság egy ilyent tervet azonnal lesöpörnének a marketingesek és valószínű soha többet nem kérnének ajánlatot attól a reklámcégtől.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr336936951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása