Tavaszi takarítás

2015. március 18. 11:37 - reklamfogo

leroymerlin.jpgItt a tavasz, a szerelem és a nagytakarítás ideje! Bár a szerelem sokkal kellemesebb téma, most mégis a kisöprés kerül az étlapra, a Leroy Merlin jóvoltából.

A szlogen "Give your house a spring clean" rettenetesen semmitmondó (Adj a házadnak egy tavaszi takarítást), de az első pillantásra is egyértelmű, hogy ezt a reklámot nem a szöveg, hanem a képi elemek viszik el a hátukon. Habár nyilvánvalóan photoshoppolt alkotással állunk szemben, az eredmény mégis meggyőző.

Sokan korholják a képmanipuláció ilyen mértékét, mégis, ahogy azt a példa mutatja, vannak igényes és célravezető megoldások is. A kép ugyanis tökéletesen illusztrálja a mondanivalót, továbbá figyelemfelkeltő és humoros. Másik nagy előnye, hogy az egész házat mutatja és nem csak egy szobáját. Mert hiába mosolyog egy csinos nő a csillogó-villogó nappaliban, az nem mutatja be az egész házra kiterjedő nagytakarítást. Ez a megoldás azonban épületes.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr407280449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása