De jó nő ez a laptop!

2015. március 22. 18:30 - reklamfogo

teclast.jpgTermészetesen közhelynek számít, de nagyon is igaz: a reklámokhoz elengedhetetlen egy csinos nő (vagy kisbaba, vagy kisállat). Egy vonzó nő látványa azonnal odavonzza a férfiszemeket, ezért célszerű férfiaknak szánt termékeket így hirdetni. Nyilván ez lebeghetett a most bemutatott laptop gyártójának szeme előtt is, amikor elkészítette ezt a hirdetést.

Ugyanakkor a képet elnézve az az érzésem támadt, talán egy kicsit túlzásba vitték a dolgot a Teclast nevű cég szakemberei, mert mintha a termék nagyon apróra sikerült volna, a tekintetvonzó hölgy pedig egy ici-picit túl nagyra. És mintha az egészalakos kép nem lenne épp elég figyelemfelkeltő, a modell még rátesz egy lapáttal, finoman fogalmazva mondjuk úgy, nyit a világra.

Kicsit elbizonytalanodom, hogy mi is a hirdetés valódi célja, (kit) mit is hirdet valójában. Ezen talán segítene, ha érteném a feliratokat, bár attól tartok, valami még szaftosabb szlogen bukkanna elő, úgyhogy talán mégsem baj, fedje jótékony homály a készítők ebbéli kreatív ötletét. Hisz a látvány úgy is magáért beszél...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr427292197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása