Használd a szemed

2015. április 13. 13:05 - reklamfogo

jimrickey.jpgA most étlapra kerülő hirdetés feletébb különös, de mindenképpen érdekes perspektívába helyezi a reklámokat. Igazából nem sokat lehet mondani erről az alkotásról, hacsak nem akarok a felesleges szószaporítás hibájába esni, csak pusztán közszemlére teszem a Jim Rickey egyedi grafikai megoldását.

Azért persze nem sétálhatunk el fütyörészve a zseniális megoldáson, abszolút low-cost reklám, ami azonban nagy feltűnést kelt. A kompozíció erősen hajaz a Facebook-on mostanában oly népszerű absztrakt-abszurd-3D csavaros képekre, de ez csak az előnyére válik, hisz garantált a megosztás és a lájk. Mint mindig, a nagyszerűség egy apróságon múlik: valakinek meg kellett látnia a perspektívában rejlő lehetőséget.

Na jó, talán egy kamerás drón is kellett.

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr837364456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása