Puskatoll

2015. május 08. 16:52 - reklamfogo

bic_cheat.jpgA májussal együtt elérkezett a vizsgaidőszak is, érdekes lehet étlapra venni egy ehhez passzoló hirdetést. A BIC írószergyártó cég idevágó alkotásával gondoltam megemlékezni erről a jeles időszakról, remélem tényleg sokaknak jeles lesz.

Nos mint látható, a reklámnak van köze a vizsgákhoz, azon belül is leginkább a puskázáshoz. Ez egyébként az egész koncepció lényege, mert maga a főszlogen is ezt erősíti: "Helping Students Cheat Since 1945", azaz "1945 óta segítjük a diákokat puskázni." Mondjuk azt nem tudom, hogy erre lehet-e büszke egy írószergyártó, de bárhogy is legyen, a BIC ezt ragadta meg. Rá is tesz egy lapáttal: "Az új Softgel tollak még kényelmesebbé teszik a puskázást." mondja az alsó szlogen, de azt már nem árulja el, mivel.

Az asló, kissé rosszul olvasható szövegrészben, a BIC azért ügyesen kimagyarázza magát, és figyelmeztet, hogy nem vállal felelősséget az elégtelen dolgozatokért, vagy bármilyen egyéb őrültségért, amit a tollal teszel, köztük ha a börtönben megszúrnak vele valakit (kvázi kés helyett használva az íróeszközt).

Van úgy, hogy az ember akkora hülyeséget mond, hogy csak egy még nagyobb hülyeséggel tudja kimagyarázni... vagy még azzal sem.

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr667443116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása