Kék csúcs

2015. június 02. 18:32 - reklamfogo

viagra.jpgViagrát reklámozni sokféleképpen lehet, szerintem ez egy olyan terület, ahol igazán meglódul a fantázia. Ugyanakkor ennél a terméknél van az egyik legnagyobb veszélye is a reklámozásnak, nagyon bele lehet trafálni lelkivilágba, büszkeségbe, érzékenységbe, stb.

A Pfizer itt látható hirdetése azonban egy ötletes és visszafogottan provokatív munka lett. Minimalista, szöveg nélkül. Ez nem baj, hiszen 70 százalékban a vizuális információk hatnak ránk. Szimbolikája beszédes: kék tablettával a csúcsra, ami nyilvánvalóan egy takaró alatt felmerevedő hímtag által keletkezett. Bár ha már így áll, akkor nem kell a tabletta. De ez csak kötözködés, ne hagyjuk, hogy elvegye az élvezetet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr467512824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása