Tiszta víz

2015. június 05. 13:23 - reklamfogo

fa_pure_it.jpgA környezetvédelem fontosságát nem kell hangsúlyozni, ezért is frissítő és üdítő ez a most bemutatott reklám. Az első pillantásra meglehetősen furcsának tűnő hirdetés valójában egy zseniális grafikai megoldás: egy csatorna aljáról felfelé nézve látjuk a városrészt. A csatorna vize azonban nem hiányzik, ott van az: mutatja a lebegő konzervdoboz és a villanydrótok "hullámázása" is.

Az Unilever "Pure It" ("Tisztísd meg") terméke látható itt munka közben, mert mint a szlogen mondja: "Purifies any water", azaz "Megtisztít minden vizet". Természetesen ez erős túlzás, de vizuálisan meglehetősen kifejező. Ha alaposabban megnézzük a képet, még azt is láthatjuk, hogy két oldalról erős konkurenciája van a víztisztító csodaszernek: éppen mosogatóvizet öntenek bele, vegyszerhordókat mosnak és hasonlók.

Bár nyilván több munkával jár, és egyáltalán nem biztos, hogy hatékonyabb lesz a végén az eladási statisztikákat nézve, de valamiféleképpen a vásárlók megtisztelésének érzem ezt a reklámot, szemben egy flakon mellett mosolygó nővel, aki pusztán a kinézetével szeretné elhitetni velem, hogy ez a vegyszer(?) mindent megtisztít. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr137520204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása