Jó a jóga

2015. június 18. 19:04 - reklamfogo

yogashelter.jpgNem mintha az én véleményem különösebben mérvadó lenne, de szerintem az egyik legzseniálisabb reklámot mutatom be most, amivel az évek során találkoztam. Természetesen kinek a pap, kinek a paplan, ezért nyilván nem mindenki fog egyetérteni ezzel a minősítéssel, ugyanakkor az itt látható hirdetés egyesíti magában azokat a jellemzőket, amelyeket én nagyra értékelek: humoros, minimalista, ötletes, kreatív és kissé intellektuális.

A Yoga Shelter reklámja látható itt, amely nemzetközi, abban az értelemben, hogy nyelvtudás nélkül is egész jól érthető. A hirdetés kilenc napra bontva mutatja be a fejlődést, a kezek és lábak lenyomata jól mutatja a haladást. Figyelmetekbe ajánlom a kilencedik napot, amely nyilván az indiai jógik misztikus tudását szimbolizálja, a lebegést.

Elismerem, hogy egy kis időt kell szentelni a hirdetésnek, hogy teljes egészében átjöjjön az üzenet és az érzés, de megéri. Emellett valóban kedvet ébreszt a jóga iránt, még akkor is, ha a napok helyett a hónapok (vagy akár évek) is lehetnének a feliratokon.

Szólj hozzá!
Címkék: Sport Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr87555212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása