Színesség

2015. augusztus 09. 11:21 - reklamfogo

coralpaint.jpgTöbb festékreklám került már a blogban palettára (micsoda szófacsarás), most is egy ilyen következik. Kifejezetten ajánlható alacsony költségvetéssel bíró vállalkozásoknak, nem kell hozzá modell, helyszín és még fényképész sem, mégis ragyogó hirdetést lehet festeni. Szó szerint, mivel ez egy grafikai programmal készül illusztráció

A Coral festékgyártó színes ötlete ez az Eiffel-torony formájú grafika, mellé azért érdemes olvasgatni is, mielőtt csomagolni kezdenénk, hogy ez egy utazási iroda csalogató hirdetése. "Parisian Purple and a further 2015 colours.", azaz "Párizsi lila és további 2015 szín.". 

Valljuk be, azért sokkal figyelemfelkeltőbb, mint egy doboz, vagy egy vigyorogva pemzliző alak, vagy akár a kettő együtt. A szlogen is ül, bár ha figyelembe vesszük, hogy az emberi szem úgy 2 millió színt tud megkülönböztetni, akkor elég halvány a választék. De ez nem rontja el az összképet, a hirdetés pazar. 

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr257690484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása