Vág a gyerek

2015. augusztus 19. 11:33 - reklamfogo

chicco_lock.jpgNagy öröm a kisgyermek a házban, ám időnként a szülőknek szembesülniük kell kicsinyük mérhetetlen kreativitásával, amely nem minden esetben tölti el őket kirobbanó örömmel. Mint például az, ha anyuci kedvenc nyári ruhácskáját a kislány alapanyagnak használja saját babájának öltöztetéséhez. Valljuk be, ez súlyos probléma, különösen apukának, mert rohanhatnak másik rucit venni.

Az ilyen, és ehhez hasonló balesetek megakadályozására készítette a Chicco ezt a zárat, ami megakadályozza, hogy a gyermek kinyissa a szekrényt, és így azt is, hogy divattervező hajlamait idejekorán kiélje - hozott anyagból. Úgy gondolom, a Chicco marketingesei ötletes és képletes példát találtak eme kis műanyag szerkezet reklámozásához: érthető, vicces és kreatív.

Külön felhívnám a figyelmet a jobb alsó sarokban alkalmazott vizuális megoldásra, miszerint egy olló vágja fel a hátteret, hogy kibukkanjon a termék és a szlogen. Ez utóbbi egyébként már korántsem nevezhető kreatívnak, (egyszerűen csak közli velünk, hogy ez a zár biztonságban tartja a ruhánkat a gyerekek elől), talán a képnél elfogyott az ötlet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr957717686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása