Nem felejtős

2015. augusztus 24. 13:52 - reklamfogo

bayer-supradyn.jpgÖöö... el is felejtettem, mit akartam írni... nem is. Csak ezzel az idétlen poénnal szerettem volna bevezetni a Bayer gyógyszergyártó cég egyik termékének hirdetését, amely éppen a feledékenységre és memóriazavarokra kínál gyógyírt (ez viszont jó poén).

A Supradyn nevű, bizonyára nem piros színű, tabletták rendszeres szedésével az ember nem felejtkezik meg olyan dolgokról, mint például a kulcsa vagy a ... szemüvege. Maga a hirdetés ötletes, legalábbis toronymagasan kiemelkedik a hasonló gyógyszerreklámok egykaptafás laposságából. Még variálhatták volna a kulcs-csomót, szemüveget, csekket vagy távirányítót, de ez is szép teljesítmény.

A szlogennel is próbáltak valamit kezdeni, és leszakadni a szakzsargonnal teletűzdelt kábításról, ez így hangzik: "Activate your mind, activate your memory", azaz "Aktivált az elmédet, aktiváld az emlékezetedet". Nem jobb ez, mint a prozoenzimes lakaciddal tertolizált szemcsepp?

Szóval értékelem a Bayer erőfeszítését, hogy valami emlékezetes reklámot alkosson, nekem bejön.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr747730462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása