Súlyos ötlet

2015. augusztus 30. 19:25 - reklamfogo

weigh.jpgTudom, hogy már alig vártatok egy gerillareklámot ebben a nagy melegben, következzék tehát egy ilyen. A buszmegállók mindig is gyakori helyszínei úgy általában a hirdetéseknek, de a gerillák is kedvelik, mint azt a bemutatott reklám is mutatja.

A dolog lényege, hogy ha leülünk a buszmegálló padjára, egy kijelző mutatja a súlyunkat. Érdekes megoldás, pláne, hogy a Fitness First hirdetése, amely a nevéből adódóan nyilván arra próbál rávilágítani, hogy testsúlyunk mennyire van - vagy nincs - összhangban a testmagasságunkkal, és úgy egyáltalán az esztétikusnak nevezett alaktól.

Azt nem tudom, hogy mi történik, ha többen is ráülnek, vagy mint ahogy a képen is látható, a táskánkat is magunk mellé tesszük. Ilyenkor ugyanis a mért érték erősen megtévesztő. A vicces kedvű baráti körökről pedig ne is beszéljünk, vannak ötleteim, mit lehetne egy ilyen mérőműszerrel megáldott paddal csinálni, de inkább nem adnék ötleteket.

Maga az ötlet azonban figyelemreméltó, még ha nem is a legbombasztikusabb alkotás.

Szólj hozzá!
Címkék: Sport Gerilla

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr247746398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása