Bekaphatod

2015. szeptember 28. 13:03 - reklamfogo

bicebread.jpgVan-e ártatlanabb produktum széles e földgolyón, mint a kenyér? Annyira általános, mindennapos, megszokott, hogy aligha. Lehet-e ebből a témából valamilyen izgalmas hirdetést kifacsarni? Nos, a Bice cég megpróbált valami egyedivel előrukkolni, és alighanem sikerült is nekik meglepetést okozni.

A kenyerek, és egy kifli, kreatív és rendhagyó elrendezésével olyan hatást értek el, mintha valami teljesen másról lenne szó. Garantálható, hogy erre mindenki felkapja a fejét (vagy a vizet, ha prűdebb). Pedig nincs itt semmi malacság - ez itt kenyér. Még egy lapáttal rá is tettek a szlogennel: "Bread is life.", vagyis "A kenyér élet."

Nem állítom, hogy világbajnok reklám, de tény, hogy ötletes, figyelemfelkeltő és a célját eléri: vágyat ébreszt, hogy szádba vegyél egy... frissen sült kifli vagy kenyér csücsköt. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr1007849074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása