Tigris-szem

2015. október 23. 11:20 - reklamfogo

canon-image3.jpgGyakori olvasóim tudják, hogy kedvelem a minimalista stílusban fogant reklámokat, vallom, hogy a kevesebb néha több. Pontosan ez jellemzi a most bemutatott Canon fényképezőgép hirdetést is.

A reklámkép annyira egyszerű, amennyire csak lehet, ugyanakkor izgalmas, egzotikus és félelmetesen vonzó, amennyire egy tigris lehet. Pláne ilyen közelről. Nyilván mindenki remegő kézzel készítene el egy ilyen felvételt, különösen, ha a biztonságot jelentő állatkerti rács sincs közöttük. Persze remegő kézzel nem lehet ilyen tűéles képet lőni, hacsak... hacsak nem a Canon optikai képstabilizátoros gépét használjuk, mert az egész hirdetés ezt van hivatva bemutatni.

A kép a legapróbb részletekig ki van dolgozva, a tigris szemében ott tükröződik a fotós alakja, ami persze nyilván Photoshop, de akár igazi is lehet, ha hinni akarjuk. És a reklámok nagy része erről szól: hidd el, hogy Te is lehetsz olyan, Te is meg tudod csinálni, stb. Álomvilág? Egy kicsit igen... modern mese.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr578014091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása