Csom, csom, ketchup

2015. november 24. 12:29 - reklamfogo

heinz_ketchup.jpgMost fut a tévében egy Heinz reklám, miszerint a Heinz ketchup életre kelti az ételemet. Nos, nem vagyok benne biztos, hogy örülnék neki, ha hirtelen megelevenedne előttem egy hamburgerhús, mivel ez valószínűleg marha nagy meglepetés lenne. És akkor tengeri herkentyűkről nem is szóltam, szerintem ettől egy sushi-fan is beájulna.

Viszont ne bántsuk őket, mert a legnagyobbak is mellényúlhatnak olykor-olykor. Többnyire azonban érdekes, ötletes hirdetésekkel traktálnak minket, mutatok is egy ilyen kreatív Heinz reklámot iziben. Amilyen pofátlanul egyszerű, olyan eredeti és pompás. 

A felirat "No one grows ketchup like Heinz", azaz "Senki nem termel ketchupot úgy, mint a Heinz", nem annyira ütős, de elmegy.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr758104988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása