Fakó Télapó

2015. december 07. 14:11 - reklamfogo

omino_bianco_santa.jpgNos, elrepült a Télapó vagy a Mikulás, kinek melyik megnevezés esik jól ideológiailag. Televolt a puttonya, mindenkit kiosztott és most egy évig elvan magában.

Eme frappáns felvezető után térjünk rá a mai fogásra, természetesen egy Télapós reklámra. Bár első pillantásra úgy tűnhet, egy rendőrségi kihallgatáson ül erősen megfakult ruházatú jótevőnk, a látszat csal. Nincs itt másról szó, mint egy bánkódó és önmagát marcangoló Mikulásról, aki nagyon mérges magára, amiért a ruháját nem a megfelelő mosóporral mosta, ezért így járt.

Bezzeg, ha Omino mosóporral mosta volna! Mert akkor még most is piros volna! Azért valljuk be, elég ho, ho, ho, ötletes reklám, legalábbis túlmutat az ünnepi hangulaton, kólán, cigarettán és gyerekjátékokon. A szlogen azonban ennél is jobb: "Try to be good, at least with colours", azaz "Próbálj meg jó lenni, legalább a színekhez". Kabumm!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr228146054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása