Áll a fa...?

2015. december 19. 07:07 - reklamfogo

ch_exsens.jpgLassan eljön a Karácsony, természetes tehát, hogy karácsonyi téma kerül az étlapra. Voila, már itt is egy francia példány, mégpedig amolyan pikánsan francia, az Exsens parfüm gyártójától.

A messziről karácsonyfának tűnő kompozícióról gyorsan kiderül, hogy nem egy feldíszített fenyőfáról van szó, hanem egy hölgyről, aki zöld szoknyát visel és piros alsóneműjét emeli a magasba, mintegy csúcsdíszként. Ezek a franciák... mindenről az érzékiség jut eszükbe (hogy illedelmesen fogalmazzak). Kétségkívül ízlésesen pikáns ötlet, bár erről a hölgyek véleményét is ki kellene kérni.

A szöveg a francia és angol kreatív keverése, a francia "Ha...ouiiii..." nagyjából úgy hangzik, mint az angol "happy" kiejtése, ezáltal a szöveg egy angol (és egy művelt francia) számára is érthetően annyit közöl, hogy "Kellemes karácsonyt és boldog új évet". Nos, ez meglehetősen sablonos, de a finom nyelvi játék kétségtelenül sokat dob rajta, különösen ha a "ha.... ouiiii...."-t a hölgy testhelyzetéből és alul-öltözetlenségéből fakadó ténnyel elegyítjük. Elég érzéki voltam?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr238179432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása