Kirobbanó Karácsony

2015. december 24. 06:35 - reklamfogo

ch_hba.jpgKarácsony napján is legyen Karácsony! A HBA nevű egészségbiztosító cég ezzel a humoros, ugyanakkor komoly hirdetéssel színesíti az ünnepeket. Ellentétben az ilyenkor szokásossal, nem kellemes ünnepeket kíván, hanem eladni akar, mert ha még december 31. előtt kötünk szerződést, akkor extrákat kaphatunk a biztosításunkhoz.

"Christmas can be dangerous", azaz "A Karácsony veszélyes lehet" figyelmeztet a szöveg, és tényleg. Lakástűz, ételmérgezés, stb.... ja és persze ez a jó ki angolszász pukkanó cucc, ami nálunk nincs divatban. Persze ahhoz, hogy a képen látható hatás jelentkezzen, legalább egy fél megatonnás pukkanóra van szükség, de elvitathatatlanul jó poén (mondhatni nagyot szól).

A viccen kívül tényleg elgondolkodtat, hogy itt lenne az ideje biztosítást kötni, mert egy látszólag veszélytelen dolog is tud kellemetlen galibát okozni. Ráadásul most extrákat is kaphatunk, és árkedvezményt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr108179488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása