jóból is megárt a Sok(k)

2016. január 02. 16:59 - reklamfogo

bourbon1970.jpgKezdjük az évet egy a múltba visszarévedő reklámmal, annál is inkább, mivel a kép valahogy a szilveszteri partik hangulatát idézi fel, persze pár konyak után. Mert eme hetvenes évekbeli Bourbon hirdetésen szereplő alakoknak valahogy túlméretesre sikeredett a feje, ráadásul olyan arckifejezésük van, hogy Hannibal Lecter leckéket vehetne tőlük.

"join us for a true Bourbon", azaz "csatlakozz hozzánk egy igazi Bourbonra" mondja a szöveg, és talán nem véletlen, hogy kisbetűvel írnak mindent, kivéve magát az Italt. Ügyes fogás, bár nem tudom, mit is akar igazából kifejezni (esetleg, hogy ez az igazi?).

De ne elemezgessük, csak csodáljuk / rémüldözzünk a látványon, és örüljünk, hogy az ilyesfajta delírium elmúlik nálunk is, és elmúlt a reklámgrafikából is. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr738227202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása