Cementhas

2016. január 17. 17:01 - reklamfogo

kingdomsport.jpgAz újévi fogadalmak elsöprő többsége vélhetőleg arról szól, hogy hány kilótól fogunk megszabadulni az előttünk álló éveben, ennek megfelelően a konditermek taglétszáma erőteljesen megemelkedik januárban. Most nem kívánom elemezni a folytatást, inkább egy idevágó reklámmal támogatnám az esetleg fogyó lelkesedést. 

Emberünk furfangos módon próbálja leplezni igencsak méretes pocakját, nevezetesen cementes-zsáknak álcázza. Mi tagadás, profi a kivitelezés, ám ahogy a szöveg is mondja "A háj nem tud elrejtőzni.", azaz "Fat can't hide." Külön felhívnám a figyelmet a szövegre, amely azonban mintha rejtőzne, legalábbis egy zseniális grafikai megoldással némileg az alak mögé csúsztatták.

A hirdetés természetesen egy fitnesz vállalaté, bár nem teljesen egyértelmű, hogy melyiké (talán a Kingdom of Sports-é). Sok rosszat nem tudok róla mondani, ám azért azt megjegyezném, hogy modellnek talán nem a legmegfelelőbb embert választották, lévén a nehéz fizikai munkát végző munkások nem igazán a konditermek célcsoportjai. Ők a munkahelyen edzenek. Mindez azonban nem csökkenti a hirdetés kreativitását és ötletességét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr848280704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása