Alakformálás mesterfokon

2016. január 20. 05:56 - reklamfogo

Kapcsolódjunk a vasárnapi poszthoz, és lovagoljunk még egy kicsit ezen a januári fogyókúrán. Februárban már úgysem tudok rugózni rajta, mert addigra lecseng a lelkesedés... Szóval az alábbi reklámfilm is ezt a témát mutatja be, mégpedig nem is akármilyen oldalról!

Van ebben a videóban valami különlegesség. Természetesen már maga az alapötlet sem hagyományos, a hasat mellre felgyúró lány figurája meglehetősen kreatív, ugyanakkor vicces is. Érdekes a másik nő kezdeti lesajnáló, majd meglepődő, és végül elkeseredetten próbálkozó hozzáállása is, tulajdonképpen freudi magasságokból érthető szintre lehozva ezzel az emberi lélektan működését.

Ami viszont az újdonság erejével hat ebben a reklám-stílusban, az a szöveg: "It doesn't happen to everybody.", azaz "Ez nem történik meg mindenkivel.", ami egy kőkemény igazság, csak a fogyasztószer gyártók szeretik elhallgatni, lévén ezzel a pesszimista üzenettel csökkentik a vevőkört.

Persze nyilvánvaló, hogy magának a karcsúsító zöld teának (mert erről szól a reklám) rendszeres fogyasztásával sem fogunk ilyen drasztikus eredményt elérni, de díjazom a kreatív és szókimondó megvalósítást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr678282850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása