Csodareggeli

2016. január 27. 20:51 - reklamfogo

carnation.jpgJanuár végén forduljunk a múltba, hívjuk elő a retró-fílinget, ráadásul egy tavaszias hirdetéssel. Bármily meglepő is, a reklám instant reggelit hirdet és nem ruhát vagy sampont. Hogy mi az az instant reggeli? Nos, ez egy por, amit tejjel kell összekeverni és felér egy komplett reggelivel: szalonna, tojás, toast és narancslé. A képen pedig Carolyn Brand iskoláslány megy iskolába reggel 8 órakor - nyilván egy ilyen reggeli elfogyasztása után. Micsoda ötlet!

De a legjobb mégis a szöveg. "A body couldn't ask for anything more.", azaz "A test nem kérhet ennél többet.". Nos, azért én a hagyományos reggelit kérném, a tejes port hagyom másnak és abba nem is gondolok bele, mi minden más jönne jobban a testnek, mint egy szintetikus porsűrítmény. De a legjobb az apróbetűs reklámszövegben rejtőzik: "Oda visz, ahol lenni akarsz, ráadásul gyönyörűnek érzed magad." vagy valami hasonló, ami fantasztikus ajánlat egy instant reggeli portól, lévén egyesíti a teleportálás és a kozmetikai szalonok előnyeit, gondolom pár dollárért. Ez már maga a csoda kategória, feltétlen ki kellene próbálni, kár hogy már nem kapható, pláne nem nálunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr178323630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása