Kutyadiéta

2016. február 23. 15:30 - reklamfogo

jardiland.jpgAzért nagyon furcsa világot élünk itt a 21. század elején, van körülöttünk minden és bármi. Persze szokták mondani, hogy egy újszülöttnek minden vicc új, ezért lehet, hogy csak olyan dolgokra csodálkozok rá, amelyek teljesen hétköznapiak a világ normális fele számára, de engem időnként meglepetésként érnek bizonyos jelenségek.

Mint például ez a termék, amely tulajdonképpen fogyókúrás kutyaeledel. Illetve light keksz, kutyáknak. Természetesen nem tartom eszement ötletnek, és elfogadom, hogy igenis van létjogosultsága egy ilyen terméknek, de számomra ez akkor is egy nagy "jééé!"

Maga a hirdetés ötletes, bár kissé csúnyácska. Ezzel valószínűleg belegyalogoltam pár gazdi és kutyabarát lelkébe, de kinek a pap, kinek a paplan. Mindenesetre érdekes vizuális megoldás a fehér és a narancsszín használata: fehér a kutyus, a bútor, a fal, míg narancs a narancs és az etetőtál. Harmonizál a termék csomagolásával, és ez mindenképpen a hirdetés javára írandó. Vau!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr178413692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása