(Nem) fapados ötlet

2016. március 03. 21:36 - reklamfogo

vancouverbenches.jpgFelszínes lenne azt gondolni, hogy csak profitorientált cégek vállalkoznak gerilla reklámokra, mert rengeteg példa van a civil szervezetek akcióira is. Sőt, ezek a kezdeményezések alig vagy nem is maradnak el a "nagyokétól". Például az itt látható reklám sem kispályás.

A RainCity Housing nevű kanadai szervezet, amely a hajléktalanoknak segít szállást biztosítani, ezzel a furcsa, de roppant látványos kezdeményezéssel rukkolt elő. Ez egy pad, amely nappal elraktározza a napfényt, és éjjel kisugározza, amolyan foszforeszkáló ülőalkalmatosságként. Nappal a "This is a bench", azaz "Ez egy pad" felirat díszeleg rajta, este pedig a "This is a bedroom", vagyis "Ez egy hálószoba" szöveg. Nos, ez nem valami egetrengetően eredeti, de az ötlet nem ebben van, hanem a foszforeszkálásban. Egy közhelyes megállapítást ültettek át különleges köntösbe, és bejött.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr78442308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása