Csináljátok magatok

2016. április 01. 06:45 - reklamfogo

mini_countryman.jpgElérkezett a várva várt nap, itt van április elseje, a bolondok napja! Gondolom egyértelmű, hogy egy ilyen jeles dátumot a hirdetők sem hagynak ki, a BMW például híres arról, hogy minden évben bedob valamilyen tréfás technikai újítást, mint például a márkajelzés-ablaktörlőt, bogarakat lepattintó szélvédőbevonatot, vagy videó-összeköttetést az otthoni sütőnkkel. 

De most nem róluk lesz szó, hanem egy másik autómárkáról, a Mini-ről. 2012-ben Ausztráliában ezt a reklámot tették közzé, miszerint bárki megépítheti a saját Mini Countryman autóját úgy, hogy havonta vásárol meg egy alkatrészt, amiből aztán idővel összeáll a tejes autó. Itt például az első csavart lehet megrendelni 95 centért (plusz postaköltség). A dolognak egy szépséghibája van: az autónak 29762 darabja van, vagyis ennyi hónapig tart összegyűjteni az egész autót. Ez durván számolva is 2480 év. Ez nem csak családi szórakozás (ahogy a reklám ígéri), hanem generációs móka!

Hogy hányan rendelték meg, arról nem szól a fáma, de áprilisi tréfának nem rossz! Azt azonban nem tudom, ha valaki belement a játékba, annak mit válaszoltak, pláne, ha később bírósághoz fordult tisztességtelen kereskedői magatartás címén! (Szerintem kapott egy autót, csak ne rontsa a cég hitelét... nem is rossz üzlet!)

Szólj hozzá!
Címkék: Sajtó Autó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr998549834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása