Horgonyozó

2016. április 04. 08:55 - reklamfogo

manix_1.jpgNem tudom bizonyosan, hogy igaz-e az a teória, hogy minél elvontabb terméket kell reklámozni, annál jobban elszáll a képzelet, de lehet benne valami. Ilyen elvont termék például a gumióvszer. Teljesen általános darab, akinek szüksége van rá, megveszi, de természetesen a jó bornak is kell cégér, illetve a tejet is promótálni kell, pláne a gumit.

Namost, ha valaki elgondolkodik, hogy mégis hogyan lehetne óvszert reklámozni, akkor elég nagy fába vágja a fejszéjét, mert be fogja látni, hogy nem is annyira egyszerű. Legyen figyelemfelkeltő, ötletes, kicsit vicces, szóljon mindkét nemnek (igen, igen!), ugyanakkor legyen nyilvánosan terjeszthető, de azért szexi. Nos, ezekből a feltételekből az itt látható Manix óvszer szinte mindent teljesít, kivéve a szexit.

A kép pofonegyszerű, adott egy vasmacska, azaz horgony, és egy hozzákötött sperma. Az üzenet érthető, vicces, stb. Nem kell hozzá se szó,  beszéd. Én azért a vasmacsekhez egyszerre több igyekvő fehérkét kötöttem volna, már csak a hatékonyságot szimbolizálandó. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr938557652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása