Pepsi mama

2016. május 01. 22:57 - reklamfogo

pepsimother.jpgAnyák napja természetesen egy jól kihasználható kereskedelmi alkalom, elsősorban a virág és csokoládékereskedők járnak jól, de nyilván dörzsölik a tenyerüket az ékszerészek és a háztartási eszközöket forgalmazók is. És nyilván sokan mások is, ám az előbbiek a legkelendőbb ajándékcikkek. No és a Pepsi kóla? Ööö... hát azt nem gondolnánk kifejezetten anyák napi terméknek, de ettől függetlenül a céh imázsának nyilván eszement jót tesz, ha nem feledkezik meg az édesanyákról!

Így is történt, íme a Pepsi speciális hirdetése anyák napjára. Mi tagadás, jól eltalálták a formát és a színeket, bár az egész kép egy kicsit furcsán abnormális. Ez feltehetőleg a közelkép miatt van, ugyanakkor távolabbról talán nem domborodott volna ki ennyire jól a vizualitás. Azért egy picit visszavettem volna a camel toe fílinget a képről, de lehet, hogy ezzel próbáltak sikkes szexiséget is becsempészni a kompozícióba - nagy kár volt érte. Egyébként is egy picit lestrapáltak tűnik a modell öltözete, amolyan angol turis fazonnak.

A szlogen eme fenomenálisnak tartott illusztráció után pofonegyszerű, "Feliz dia mamá!", vagyis "Boldog anyák napját!". Ez utóbbival tökéletesen egyetértek! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr798678708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása