Lám a láma

2016. június 27. 11:17 - reklamfogo

lamarevlon.jpgRévedjünk vissza a múltba, úgy az 1950-es évek csillogásába (ha volt olyan), és nézünk meg egy korabeli kozmetikai reklámot, a Revlon jóvoltából. Egy felismerhetetlen és kivehetetlen háttér előtt feszít egy hófehér láma, és az első pillanatban nem egyértelmű, hogy a rózsaszín sál, vagy a vöröskörmű hölgy fojtogatja jobban. 

Az ember joggal vélheti, hogy talán a Revlon téli kollekcióját próbálják promótálni, de nem így van. Semmi másról nem szól az egész hirdetés, mint a rózsaszínről. (Nem tagadom, ez a szín is szerepel a képen, de azért mégis a fehér dominál.) A szövegből megtudhatjuk, hogy a rózsaszín minden nőnek jól áll (és a lámáknak is), és hogy nemcsak az asszonyok, de a férfiak is elismerik, hogy a rózsaszín egy női szín. (Micsoda reveláló erejű felfedezés!) Ráadásul azt is megtudhatjuk, hogy ha egy hölgy Revlon rózsaszínt használ, akkor hallani fogja az teremben végigfutó izgalmat (annak milyen hangja lehet?). Még jó, hogy nem azt írták, mindenkinek elakad a lélegzete... mint szegény lámának.

Apropó, a láma legalább nőstény?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr188877016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása