Malac az égen

2016. november 18. 06:56 - reklamfogo

piglufi.jpgViccesen humoros reklám jött szembe velem a napokban, egy malac formájában, és rögtön eldöntöttem, hogy megosztom veletek. Megszokhattuk, hogy az autóreklámok többsége az eleganciát, dinamizmust, vadregényes tájakat vagy éppen egy csillogó belvárost mutat be, jóképű férfiakkal és csinos nőkkel, ám a Volkswagen most villantott egy nem ezekkel a sztereotípiákkal operáló hirdetést.

A képen természetesen látható maga a produktum, az autó, de kiemeltebb helyet kap egy lebegő rózsaszín malac, egy formabontó alakú hőlégballon manifesztációjaként. Emellett a jobb oldalon felbukkan minden autós rémálma, a faszállító autó. Képzeletünkre van bízva, milyen tragédia várható az elkövetkezendő másodpercekben, csakhogy... a szöveg megnyugtat minket: "The Golf, with automatic braking system.", azaz "A Golf, automata fékező rendszerrel." 

Bár nem egészen tudom, mi is ez sci-fi fílinget hordozó automata fékező rendszer (helyettem fékez?), de megnyugvással tölt el, hogy van ilyen, még akkor is, ha nekem nem biztos, hogy telik rá. De legalább malacballon-bámuló emberünk (és utasai) túlélik a faszállítóval való találkozást. Micsoda disznó szerencséjük van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr4811970067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása