Meztelenkedés az utcán

2017. január 13. 07:23 - reklamfogo

pub-sign.pngEzt a jópofa reklámfogást sem én találtam, de bizonyára magam is lencsevégre kaptam volna. A kép Skóciában készült, a The White Hart pub előtt, ahogy azt a szöveg előzékenyen tudatja velünk.

Messziről a következő felirat olvasható rajta: "Naked waitresses flirt with you", vagyis "Meztelen pincérnők flörtölnek veled". Gondolom ezt amolyan csalogatónak szánták a pub tulajdonosai, és azt is feltételezem, hogy sokan fel is kapták rá a fejüket.

Közelebb érve a szöveg enyhe fordulatot vesz, mivel láthatóvá válnak azok a bizonyos apróbetűs részek is: "The naked truth about our waitresses is they only flirt with you to get better tips", azaz "A meztelen igazság a pincérnőinkről az, hogy csak azért flörtölnek veled, hogy nagyobb borravalót kapjanak". 

Elképzelhető, hogy ebben a pub-ban is egy, egyébként nyelvész és/vagy marketing végzettségű, jobb sorsra és állásra érdemes, friss diplomás dolgozik, aki ezzel örvendeztette meg a nagyérdeműt és a főnököt. Arról, hogy a pincérnők mennyire vették jó poénnak a táblát, nincs információm.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr6412121139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása