Metróboksz

2017. január 23. 07:02 - reklamfogo

Az Adidas még 2011-ben azt találta ki, hogy a shanghai metró egyik állomásán ilyen bokszzsákszerű alkalmatosságokat helyez el az oszlopok körül, mondván: "Don't waste your wait", azaz "Ne pocsékold a várakozásodat".

Az ütőzsákokon lévő felirat arról tájékoztatta az utasokat, hogy évente nagyjából 1824 percet (úgy 30 órát) kell várakozniuk, és hogy ezt az időt akár arra is felhasználhatnák, hogy pár ütéssel levezessék a bennük felgyülemlett feszültséget. Amint a képeken látható, voltak olyanok, akik hallgattak a felszólításra és keményen megsorozták a zsákokat - bár az is látszik, hogy sok esetben a mobiltelefon érdekesebb volt, mint a rögtönzött bokszbemutató.

Szerintem nálunk is elhelyezhetnének ilyen pofozózsákokat, nyilván bennünk is felgyülemlett annyi ideg, hogy megpróbáljuk kiadni magunkból valamennyit pár jól irányzott ütéssel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr5512138647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása