Hóemberreklám

2017. február 01. 11:37 - reklamfogo

interacsnow.jpgOlyan hidegek járnak, hogy elfagynak az ujjaim a gépeléshez is. Természetesen a tél, és leginkább a rengeteg hó, kreativitásra serkenti az embereket, még a reklámszakmában is, ahogy azt az itt látható kép is bizonyítja.

Egy abszolút téli gerillareklámot csodálhatunk meg itt, akkor is, ha a hóember csak műhó-hűhó. (Bár a képet nézve gyanítom, hogy valóban tél és erős mínuszok vannak.) "Don't get burned by credit fees.", azaz "Ne égesd meg magad a hiteldíjakkal." mondja a szöveg és ezt próbálja (sikerrel) illusztrálni olvadozó hóemberünk. 

A hirdetés telitalálat, különösen, ha a karácsonyi bevásárlások előtt helyezték el, amikor az emberek hajlamosak fűre-fára kölcsönt felvenni, hogy pompás ajándékokat varázsoljanak a fa alá. Aztán a törlesztőrészletek esedékességekor elkenődnek, mint a hóember a tűzben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr9212173952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása