Felül semmi

2017. február 17. 07:32 - reklamfogo

Sajnos egyelőre maradt a hideg és szürke idő, ez is indokolja, hogy legalább reményt öntsek mindenkibe, ezzel a nyárias hangulatú posztal. Ráadásul a hölgyek számára talán kedves lezárása ez a Bálint napi megpróbáltatásoknak.

Szóval a képek 2011. decemberében készültek, amikor az Abercrombie&Fitch megnyitotta első üzletét Szingapúrban. Az esemény nem akármilyen felhajtást kapott: a divatcég messze földről hozatott férfi modelleket, akik aztán az üzletben és az üzlet előtt a képen látható (télapó-piros) öltözetben flangáltak, és adtak lehetőséget bárkinek (de elsősorban a nőknek), hogy szelfizzenek és fényképezzenek. Igyekezni kellett, mert csak egy napig tartott az akció, és a modellek rövidített munkaidőben dolgoztak.

Természetesen a marketingakció nem volt egyedüálló: az Abercrombie&Fitch rendszeresen használta ugyanezt a gerilla reklámot más üzletekben is. Manapság azonban már felhagytak vele, 2015-ben a cég hivatalosan is leállította ezeket az eseményeket, mivel rengeteg reklamációt kaptak a "férfiak szexuális reklámtárgyként való felhasználásáért" (igen, ilyen is van, nem csak a nők esetében). Ahogy a képeket nézem, nem Szingapúrból jöhettek ezek a panaszok...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr1112266408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása