Reptéri vígasságok

2018. június 11. 08:01 - reklamfogo

Ha nincs is még itt, de rohamosan közeleg az utazási szezon, sokan pakolnak vagy készülődnek, és a statisztikák szerint egyre többen választják a repülőgépet az utazáshoz. Nem meglepő, hogy a marketing szakosztály is rárepült a repülőterekre, mint reklámhordozóra. Nem mintha eddig nem lett volna telezsúfolva reklámmal, de új lehetőségek és felületek nyíltak meg.

venezia.jpg

Az első kép egy bűvész előadást van hivatva hirdetni, viccesen ötletes módon, nyilván jó okot adva a mobiltelefonos fotózáshoz, és facebookos megosztásokhoz. Tökéletes vírusmarketing, és kizárt, hogy a sok elért ember közül valaki végül ne szeretné megnézni az előadást. És mi van, ha egy vicces utas leemeli a bőröndöt és elviszi szuvenírnek?

A másik reklám egy kaszinóé (mily meglepő, ugye?), és szintén a kreativitás kifogyhatatlanságáról tesz tanúbizonyságot. Tulajdonképpen nagyon egyszerű, de mégis milyen elementárisan ötletes - használjuk a körbeforgó csomaghordó szalagot rulettasztalnak. Tegyék meg tétjeiket, illetve bőröndjeiket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr10014018564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása