Van képünk hozzá

2018. július 04. 07:39 - reklamfogo

getty_vasex.jpgTalán ez lehetne a mottója ennek a hirdetésnek, amelyet a képek forgalmazásával foglalkozó Getty Images használt. A szitu nagyon banális: a gyerkőc leverte anyuci ajándékba kapott, pénzben kifejezhetetlen eszmei értékkel rendelkező kínai vázáját, és hacsak nem kíván élete hátralévő részében szobafogságban élni, elő kell rukkolnia valami hihető és kézzelfogható magyarázattal. Mondjuk egy szellemmel... bár az kevéssé hihető. A labda inkább... ha a szomszéd srác rúgta be a nyitott ablakon.

A kép egyszerű fehér, ráirányítva a figyelmet a képekre, amely a Getty fő terméke - ügyes vizuális megoldás. "Tell any story you want." mondja a szlogen, vagyis "Mesélj el bármilyen történetet, amit akarsz." Frappáns, ráadásul igaz is, hiszen egy kép ezer szóval ér fel... legalábbis ezt mondják. Különösen azok, akik képek árusításával foglalkoznak, ugye. De ez érthető, hisz ilyen a reklámszakma (is)...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr8614017984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása