Rúgd be az agyad!

2018. július 17. 06:42 - reklamfogo

Sok vita volt, van és lesz arról, hogy milyen is a jó reklám. Sorolhatnánk mindenféle kritériumot, példát és alapelvet, de az igazság az, hogy nagyon nehéz megjósolni, miből lesz a cserebogár. Hiszen ami az egyik embernek tetszik, a másiknak nem biztos, hogy ugyanúgy bejön. Persze vannak tényleg működő alapelvek, mint például az, hogy a "jó" reklám legyen eredeti. És ez a Mountain Dew üdítő-reklám pont ilyen:

Nem indul túl lehengerlően, nem szögez oda a székbe, csak egy pankrátor teszi-veszi magát, és olyanokat kiabál, hogy "Hadd mondjak neked valamit, Fukar Jim, kimegyek oda, és felmosom veled a padlót, mert ez az, amit én teszek, amikor megcsinálok valamit." És már legyintenénk is, hogy hagyjál már békén, amikor beindul az, amiről a bevezetőben meséltem: az eredetiség.

Mert meglódul a kamera, és hamarosan kiderül, mi is itt a nagy helyzet, miről is vakerál a fickó: ez itt egy üdítőital (nem energiaital, a koffeintartalma alapján), ami felpörget. "Give your head a Mtn Dew kisckstart", vagyis "Adj a búrádnak egy Mtn Dew kezdőlökést". Tudom, hogy nem mindenki fog egyetérteni velem, de szerintem ez egy jó reklám.

Szólj hozzá!
Címkék: Film Ital Külföldi

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr414016026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása