Gengsztergólya

2018. július 30. 07:44 - reklamfogo

kelo-ads.jpgÉvek óta gyűröm az ipart, és veszem terítékre a különféle reklámokat, de még mindig meg tudok lepődni egyes hirdetéseken. Nem is a kivitelezésen, mert az mindig új és új élményeket hoz, hanem azon, hogy mi mindent lehet reklámozni. Például sosem gondoltam volna, hogy a császármetszéses szülés után visszamaradó heg kezelésére készült krémet publikusan is hirdetik. Pedig de, és nem is akárhogyan!

"Did the stork leave you a souvenir?", azaz "Hagyott a gólya egy emléket?" kérdezi a felirat, amely mellett egy eléggé gengszterkinézetű madár pózol, szikével és babapelenkával. Először nem is értettem a poént és tippem sem volt, miről van szó, de aztán a sarokban megbújó apróbetű eligazított. 

Óriási. De komolyan. Egy ilyen termékhez/témához ilyen kreativitással hozzányúlni bravúr, amely előtt kalapot kell emelnem. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr3914014650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása