Dagimadár

2018. augusztus 17. 07:36 - reklamfogo

kingkoil.jpgAkadnak olyan hirdetések, amelyek szórakoztatva tanítanak, és ahelyett, hogy mindenféle áligazsággal etetnének, kimondják a frankót. Ilyen ez a mostani reklám is: viccesen, de könyörtelenül a képünkbe tolja a kellemetlen igazságot. "The less you sleep, the more you eat." Ez az angolul rímelő szlogen annyit tesz: "Minél kevesebbet alszik, annál többet eszik." Ez van. (És magyarul is rímel!)

A szituációt menten illusztrálja is bagolybarátunk, akinek még egy fél zacskó chips kell, és letörik alatta az ág. Persze a bagoly ugyan éjjeli madár, amely akár szimbolizálhatja is az éjjel nem alvókat, de a kicsit fineszesebbek tudják, hogy a bagoly bizony nappal alszik, azaz kis madarunk nem az alváshiánytól túlsúlyos, hanem valami egészen mástól. De ez egy reklám, és nem biológia óra...

De mit is hirdetnek itt a hirdetők? Matracot. Igen, matracot, amelyen jól lehet alucikálni, és ha mélyen alszunk, akkor nem járunk minduntalan a hűtőszekrényhez, és nem leszünk ilyen pocakos baglyok. Mert senki nem akar pocakos bagoly lenni, ugye?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr4014010924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása