Szörnyfutás

2018. augusztus 21. 15:22 - reklamfogo

- Kérem szépen, a feladat a szárított marhahús csíkok reklámozása lenne, de legyen szörnyen jó. Vállalják?
- Hogyne, sima ügy. Már van is egy ötletünk!

Valahogy így kezdődhetett (vagy pont nem) ennek a Jack Link reklámnak a készítése, amely tényleg szörnyen jó lett, és nem csak azért, mert egy szörnyet (Nagylábat) használták fel benne, de azért is, mert... öööö... na jó, a Nagyláb figura visz mindent.

Pompás nyitás, azonnal megáll kezünkben a pattogatott kukorica, hogy mit csinál ez a pasi ezzel a Csubakka imitátorral? Aztán a biciklisnél már gyanakodunk, hogy itt valami turpisság van. Közben beszól a narrátor is: "Alapjában véve kétféle ember létezik. Aki a Nagylábbal fut és aki a Nagyláb elől fut." És megérkezik az antihős, a túracuccal alaposan felszerelt fickó, aki pánikszerűen menekül.

Később megtudjuk, hogy akik Jack Link szárított marhahús csíkjait eszik, elég fehérjét juttatnak okos testükbe, és ezért aztán akár Nagyláb futópartnerei is lehetnek. Akik pedig nem így tesznek, azok Nagyláb eledelévé válnak. Hiszen neki is kell a fehérje.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr8614010890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása