Két választás

2018. szeptember 04. 07:41 - reklamfogo

lifebuoysa.jpgAzért (is) jó, ha az ember időnként távoli földrészekre utazik, mert ott megismerhet távoli népeket, illetve az azok eltérő kultúráját. Persze egy reklámfogó ott is figyel a hirdetésekre és a marketingre, mert már csak ilyen. Távol, keleten (vagy Távol-Keleten) akadtam rá erre az érdekességre, ami természetesen csak számunkra érdekes, nekik teljesen természetes (ez szóismétlés, tudom, de teljesen más értelemben).

A Lifebuoy kozmetikai cikkeket gyártó cég eme két samponja egymás mellett is jól megfér, ékesen illusztrálva a békés egymás mellett élést, és hogy a vállalat külön célozza meg muszlim, és nem muszlim vásárlóit, kinek melyik tetszik. Feltűnően hasonló a grafikai ötlet, édesanya a lányával, csak a fejkendő a különbség, ahogy a kedves vevő óhajtja. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr6014207531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása