(Tibinek) Űrhajósnak ne!

2018. szeptember 07. 06:24 - reklamfogo

Máig vitatott, hogy most akkor tényleg voltunk a Holdon, vagy csak műtermi sci-fi volt az egész. Ennek a blognak nem tiszte a konteók vizsgálata, ám a következő reklámfilm egészen biztosan nem égi kísérőnkön készült:

Aki rendszeresen olvassa a blogot, tudja, hogy szeretem azokat a reklámokat, amelyek önmagukért szólnak, és nem igényelnek hosszas magyarázkodást. Ez is egy ilyen, a legvégén a szöveg mindössze annyi: "Not for astronauts.", azaz "Nem űrhajósknak." És tényleg, a főtt bab fogyasztásának következménye nem kellemes sem a zárt szkafanderben, és persze akkor sem, ha egy dühöngő űrszörny van a közelünkben. Minden egyéb esetben azonban melegen ajánlott a Haynes főtt bab, mert gazdag rostban. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr4714221443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása