Tömény brutalitás

2018. október 08. 07:24 - reklamfogo

brut.jpgEgy egyszerű hirdetés következik most, semmi nehéz vagy megterhelő. A kozmetikai reklámok amúgy sem a túlzott komplexitásukról híresek (persze vannak kivételek). A legtöbb ilyen hirdetés középpontjában egy szépséges hölgy vagy egy macsó férfi áll, általában az ellenkező nem vágyának tárgyaként. Persze ez klisés, de nagy általánosságban így van.

Páldául ezen a Brut hirdetésen is, amely egy férfiparfümöt népszerűsít. A tervezők mindent beleadtak, vagy seemit sem bíztak a véletlenre, nehogy valaki elmulassza észrevenni a képből (és így a termékből) áradó férfiasságot. Karakteres, vagányan jóképű férfiarc, féligszívott szivar, szőrős mellkas, sötét haj, fém szemfedő (ez talán a kalózokra utal, vagy a nyaklánc elakadt félúton?), és a falloszt mintázó üvegnyakra ráfonódott kéz. És persze mindezt meztelen keretben, lágy női kézzel és köldökkel a háttérben. Annyi itt a tesztoszteron, hogy csak na.

Mit mondhatnék róla? Brut...álisan macsó.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr9614277865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása