Metrópadló

2019. október 24. 07:01 - reklamfogo

Míg nálunk azon folyik a töprengés, hogy lehet-e légkondit szerelni a metrószerelvényekbe vagy sem, és ha nem, akkor mennyiért lehetne mégis, addig máshol más kérdések merülnek fel. Például, hogy miként dekorálják a szerelvények padlózatát. A teljesség igénye nélkül mutatok néhány ötletes megoldást:

Mivel a metrókocsi hosszú, adódik a lehetőség egy stilizált futópályára, talán egyben a munkahelyi versenyszellem felébresztésére, nem véletlen, hogy egy japán metróból van. Maradván a sportnál, kisméretű focipályákat is fel lehet festeni, amelyet az edzettebbek saját labdával kipróbálhatnak, az utasokat védő háló korlátozott méretben mellékelve. Az úszómedencés változat megdöbbentően élethű, szerintem amíg nem lesz légkondi nálunk, ez a látvány pár fokkal mérsékelné szubjektív hőérzetünket, ráadásul (meg)úszásban jók vagyunk. Ha kifáradtunk a sportban, jöhet egy tengerpart, kinek a vízben jut hely, kinek a homokban. És végül, ha más ötletünk nincs, felrajzolhatjuk az adott metróvonal térképét is a lábunk alá, így legalább azok sem unatkoznak, akik otthonfelejtették a mobiljukat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr4115236356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása