Keretből dobozba

2019. október 28. 06:11 - reklamfogo

Kezdetben vala az egyszerű, kartonból vagy műanyagból kivágott Instagram keret, amely mögé boldog-boldogtalan beállhatott, és olybá tűnt, mintha ő maga lenne a poszt. Bagatellnek tűnik, de nagyon népszerű volt. Volt.

De az ötlet nem a múltté, csak egy kis fazonigazítás kellett neki. Először érkezett a fotóstudiós végtelenített háttér és a ráfestett Time címlap (vagy bármely más magaziné). De ez nem volt elég cool, ezért gyorsan leváltotta az üvegfalas megoldás, ahol az ember fia vagy lánya, beállhatott egy megfelelő háttérrel festett üvegtábla mögé, és máris készülhetett a címlapfotó. Ez annyira bejött, hogy akár egy hógömbbe is bepózolhatunk, ráaádsul még csak fázni sem fogunk benne.

De a csúcsmodell mindenképpen a játékdoboz, amely egy ügyes beállítással pont olyan látványt kelt Instaposztunk nézőjében, mintha mi magunk lennénk a Barbie baba. Egy valóra vált álom sok lánynak, és csak jelzem, hogy a fiúknak létezik Ken változatban is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr8615262708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása