Azárdóját!

2019. november 11. 06:01 - reklamfogo

Azt talán minden rutinos vásárló tudja, hogy a leárazások és árengedmények jó része a XXI. században ugyanúgy virtuális, akárcsak maga az évszázad. Vagyis az árengedmény nem is akkora, mint ahogy azt a nagybetűs (vagy nagyszámos) százalékok jelzik. Ha a tudatos vásárló azt látja, hogy 20.000 helyett 12.000, akkor sejti, hogy az eredeti ár esetleg 15.000 lehetett, de örül annak a 3000 forintnak is, amit megspórol. A kevéssé tudatos vevő pedig azt hiszi, hogy most aztán hatalmas üzletet csinált.

Mint mondtam, ezt sokan tudják, de az egész akkor is olyan, mint az UFO-k, sokan hisznek benne, de annál kevesebb a bizonyíték. Nos, én most találtam egyet a magam háza táján, íme:

hervis1.jpg

A cipő eredeti ára 12.999 forint és nem 15.999 forint, ahogy az akciós címke mutatja, így a megtakarítás sem 6 ezer, hanem "csak" 3000 forint. De nekem így is jó, ahogy a nóta mondja!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr715290492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása