Banánfog

2019. december 09. 07:44 - reklamfogo

whitebanana.jpgValamiért elterjedt az a nézet, hogy fogkrémet, fogkefét és úgy általában minden fogászattal kapcsolatos dolgot csakis egy bizalomgerjesztő megjelenésű, és mindenképpen fehér köpenyes orvossal lehet hatásosan eladni. Vannak természetesen kivételek, de a tendencia beláthatóan ez.

Ezért is örültem meg ennek a hirdetésnek, amely teljesen más oldalról harap bele a témába. A furfangos ötlet egy fogászati rendelő reklámja, amely a "We don't like yellow", vagyis a "Mi nem szeretjük a sárgát" szöveggel operál, és természetesen be is mutatja ezt. Kreatívan nem egy fogsort használtak, hanem valami sokkal szalonképesebbet és ötletesebbet: egy banánt. Amely ezúttal, a szlogenhez híven, fehér.

Ahogy máskor is írtam már, nem tudom, hogy a reklám hatására mennyivel növekedett a fizető páciensek száma a rendelőben, de hogy a kreatív gurunak jár egy nagy piros pont, az egyértelmű. Ha nekem kellene választanom a fehér banán és Dr. Bízzbennem Géza doktor úr(?) között, jó eséllyel az előbbit preferálnám.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr7115314210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása